Om oss

Har du ett intresse av vad som händer inom näringslivet i Gävle? Vill du veta vilka större företag som är på väg att etablera sig här eller vilka större politiska beslut som tas som kommer att påverka företagens framtid? Då har du landat rätt.

Gävleinfo är portalen med artiklar, nyheter och intervjuer med fokus på just detta. Vi kommer att lyfta upp nyheter som lokal media rapporterat om men även skapa eget material utifrån vad som passar in på denna nyhetsportal. Ett mål är att skapa en bredare förståelse kring de artiklar som publiceras. En nyhet är inte en oberoende händelse utan påverkar på flera plan inom näringslivet, precis som ett politiskt beslut inte bara påverkar några få företag. Genom att exempelvis förklara kommunens satsning på Stockholm Business Alliance blir det enklare att förstå de beslut som sedan tas med detta mål i sikte.

Ett annat tydligt mål är just att skriva om de allra minsta småföretagen. De som annars sällan kommer till tals i media men som trots allt är de som om några år kan vara de allra största företagen i Gävle. Vi vill följa deras resa medan de växer och skapar arbetstillfällen. Vill du vara med på den resan?

Välkommen till Gavleinfo och ta del av företagarens tankar, företagens möjligheter och företagarandan i Gävle.

Saknar du något?
Oavsett vad vi skriver om – så kommer något att saknas. Har du åsikter eller idéer om något så tveka inte att höra av dig. Vi är alltid tacksamma för nyhetstips oavsett storlek.